Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

#yearinreview2016


Hari ini penuh wall dengan #yearinreview2016 je !! Ciktie pun tak ketinggalan untuk join sama hikhik. Nak tengok video #yearinreview2016 ciktie punya.. klik sini. Oh ya ada lagi sesape yang tak boleh nak try buat  #yearinreview2016 ni?? Kalau masih ada tu.. kat sini ciktie share cara nak buat video tu ya. Semoga berjaya korang !!


Adakah anda cipta video #yearinreview2016?
-----------------------------------------------
Langkah untuk mendapatkan tahun anda dalam ulasan video.
Langkah 1: kongsi post ini
Langkah 2: menonton video: https://youtu.be/pjhqR8BZ7tc
Langkah 3: komen "#yearinreviews2016" dan kongsi video :)
Langkah 4: permintaan video di sini pautan https://www.facebook.com/yearinreview




Baca juga:

5 Readers ♥

avatar

hehehe rasa nak share juga lah...

Balas delete
avatar

share-share nanti boleh tengok jugak

Balas delete
avatar

dah ada video ni..siap save lagi.

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon