Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Ruang dapur yang menarik


Cantiknya !! Kalaulah ciktie mampu nak je buat 1 camni. Apakan daya tangan tak sampai hikhik cantik kan ruang dapur ni. sebenarnya ada banyak lagi gambar tapi yang ni antara yang menarik minat ciktie. share kat sini dulu manalah tau 1 masa nanti dapat ciktie gapai bintang dilangit tu hehe


Sebenarnya ciktie sukakan sesuatu yang simple je. Simple tapi cantik !! Tapi kan kalau dapat yang camni lagi la seronok hati ni hikhik. Dapat dapur cantik tapi kalau dapur tak berasap tak best juga kan hikhik



 




Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

Cantiknya, mai kalau dapur suka hitam putih, ataupun putih merah..

Balas delete
avatar

Suka tengok dapur cantik-cantik ni tapi nak buatnya kena ada bajet lebih

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon