Pearl Magic Lipstick by Nurraysa


Pearls Magic Lipstick by Nurraysa - Dah berapa bulan dah guna lipstick ni. Memang sesuai sangat dengan bibir ciktie yang kering ni. Ia bukan setakat merawat je tapi sebenarnya ia juga mesra wuduk. boleh dibawa solat. Warnanya pun ala-ala pinky.  Kalau bukan disebabkan ianya dah patah memang sampai sekarang pun ciktie tak tukar baru lagi. Hikhik tah camne masa nak guna tu boleh pula ia terjatuh. So, redha jelah.

Kalau nak tau, lipstick brand ni ciktie pernah guna dulu. Cuma masa tu brand ni tak femous lagi. So, nak cari memang payah la. Satu hari tu akak ciktie perkenalkan gan produk jenama Nurraysa ni. So, sekarang ni, inilah lipstick pilihan ciktie.


Antara kelebihan lain Pearls Magic Lipstick ni :-

- Tanpa Plumbum
- Elak bibir hitam
-Ikut warna darah
- rawat bibir
- mesra wuduk dan solat
- ekonomi

So, pada korang yang nak cuba dapatkan Pearls Magic Lipstick atau apa-apa produk lain keluaran Nurraysa bagi area Bandar Perda bolehlah hubungi 

Ain (pm/wassap)
019-2670670 / 017-4902464


Sekarang ni ada tengah sale tau
cepat-cepat sebelum terlambat !!




5 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.