Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

WhatsApp Video Call

WhatsApp Video Call | Ada sesiapa perasan tak yang whatsapp dah boleh buat video call. Kalau tak silap rasanya video call ni dah boleh guna dari minggu lepas lagi cuma baru hari ini ciktie berpeluang untuk mencubanya. 

Untuk pastikan video call itu berfungsi kita kenalah update WhatsApp kita tu dulu. Baru boleh guna 😆😆 oppss sorry bukan kita je kena update tapi orang yang kita nak berhubung tu pun kena update sama tau.. ✌✌




Baca juga:

3 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon