In shaa Allah kalau tiada aral melintang, pagi ni last mai checkup pasal tibi. Xray dah buat dah..check tekanan darah dan timbang berat pun dah buat. Alhamdulillah, berat pun dah naik sikit ni 😆😆

Sekarang tunggu giliran jumpa doktor jak. Pastu dah boleh balik dah. Tak sangka rupanya dah 6bulan duk mai ambil ubat kat klinik ni. Dari tak kenal mana-mana staf kat sini sampailah kenal. Terima kasih ya akak-akak nurse gan abang-abang pka semua. Sudi melayan diriku ini ceeewah hahaha

Pasni mai buat checkup untuk tiroid je la kot, in shaa Allah jumpa lagi la kita ya..


Checkup 6 bulan tibi

by on 09:33
In shaa Allah kalau tiada aral melintang, pagi ni last mai checkup pasal tibi. Xray dah buat dah..check tekanan darah dan timbang berat pun ...

Selamat duduki exam upsr adik-adik ciktie semua. Dah terlepas dah satu hari duduki exam ni, ciktie baru nak wish. Good luck ya.. dengar kata bermula tahun ni upsr ada penambahan paper daripada 5 ke 6. Betul ke?? Ada sesiapa tau tak subject apa yang tambah tu??