Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Help Me Please

Camne nak buat ni?? 
dah dua tiga hari ciktie duk usha-usha camne nak settle kan masalah ni.
try-try buat tak jadi-jadi juga. Camne sebenarnya cara uools buat ya??

#colk

Kalau uolls terperasan la kan tapi memang perasan la menu gan sub menu colk ni cam tiada apa-apa kan?? Cuma bergantung pada home je. mana-mana menu tu cam ko. Kononnya nak mudah la pecah ikut menu tapi sekali arhhhhh tak jcikumpa jalan dah. Please help me !!




Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon