Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

KENAPA CIKTIE JOIN SEGMEN HASRUL HASSAN (HH)


KENAPA CIKTIE SUKA BLOG CIKTIE  DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST HASRUL HASSAN

1. Nak try juga mana tau rezeki COLK ni tersenarai ke dalam Bloglist HH sempena ramadhan tahun ni..Blogger femous tu sape tak nak kan

2. Secara tak langsung, ia juga meningkatkan trafik blog ni. 

3.Dan semestinya HH akan datang ke sini kan :)

4. Last dah kot.. sebabnya ciktie tak pernah lagi join segmen camni kat blog HH walaupun ciktie pernah bw ke sana.

Pertama kali join segmen pakai phone ni sambil2 jengukkan anak buah yang tak sihat huhu.. cepat sembuh ya dik





Baca juga:

4 Readers ♥

avatar

Jom sertai giveaway kami http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html, banyak hadiah menarik untuk dimenangi.

Balas delete
avatar

yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Balas delete
avatar

Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon