KENAPA CIKTIE SUKA BLOG CIKTIE  DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST HASRUL HASSAN

1. Nak try juga mana tau rezeki COLK ni tersenarai ke dalam Bloglist HH sempena ramadhan tahun ni..Blogger femous tu sape tak nak kan

2. Secara tak langsung, ia juga meningkatkan trafik blog ni. 

3.Dan semestinya HH akan datang ke sini kan :)

4. Last dah kot.. sebabnya ciktie tak pernah lagi join segmen camni kat blog HH walaupun ciktie pernah bw ke sana.

Pertama kali join segmen pakai phone ni sambil2 jengukkan anak buah yang tak sihat huhu.. cepat sembuh ya dik






SYARAT NAK JOIN

1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.





Copy Coding Entri

cantik kan .. kalaulah dapat !! boleh tambah koleksi


Selamat tengahari uoolls
2 minit je lagi nak rest dah tapi kali ni ciktie rest rest awal dulu la beberapa minit.
cam penat je rasa seminggu dua ni tapi dalam cam penat tu sempat lak ciktie update COLK kan hikhik

tinggal lagi seminggu lebih2 camtu je lagi sebelum ramadhan menjelma
lebih kurang 11 bulan dah ia berlalu tak lama lagi ia kembali lagi kepada kita semua.
Alhamdulillah, semoga kita semua sampai kepadanya, in sha Allah moga di izinkan- Nya.

Rasa cam lambat lak masa berlalu hari ni
dah beberapa kali dah ciktie pandang jam kat dinding..jam kat komputer ni tapi semacam detik-detik ini sukar je nak berdetik hmm ngantuknya !! dapat baring2 sekejap bestnya rasa..dapat juga betulkan urat2 yang rasa cam sengek sikit ni hihihi. Ok la sebelum tangan ni melaluk sampai ke lauk..lebih baik bw blog2 uoolls dulu. leh jugak tau certa sikit2 kalau tak banyak pun kan..kan..



8 hari sebelum puasa

by on 12:22
Selamat tengahari uoolls 2 minit je lagi nak rest dah tapi kali ni ciktie rest rest awal dulu la beberapa minit. cam penat je rasa semi...
Alhamdulillah, berakhir juga taklimat 2 hari dekat Pangkalan Gong Kedak. Hari ni last taklimat/kursus sebelum sambung semula selepas raya nanti. 

Sekarang otw balik dah. Cam biasa pergi gan officemate. Semalam saing 4 orang sekali 1 kereta tapi hari ni berdua je. Nasib baik ada officemate ni ada juga kawan pergi sana. Pasni camne tah kalau dia confirm naik W29 sob..sob 

Nak balik tadi sempat lagi tapau lauk kuzi daging gan ayam masak merah. Tapi nasi minyak lak lupa nak tapauuu sebabnya mati2 tadi ingatkan nasi putih huhu.. apapun alhamdulillah, lauk2 ni pun dah cukup tuk buat lauk berbuka petang nanti.


Assalamualaikum wbt uools
apa khabar?? sihat ke.. camne sekarang? cam makin bam..bam je hehe
alhamdulillah nampak cam makin sihat tu. tapi apasal ciktie tengok makin kurus lak tu
dok kang makang ati kot nah hahaha cam dah tembam tap kurus lak. Camne tu? fikirlah sendiri kata nabil kan 

alhamdulillah !! udah petang
sempat gak ciktie update COLK hari ni. lama betul ciktie tak bw blog blogger2 semua. COLK pun nampaknya dah lama menyepi. Empunya diri pun dah kembali bekerja cam biasa cuma sejak kembali bekerja ni..kerja2 masih menimbun. sibuk gan peserta kursus dan juga persiapan APC. Eeehhh ada jugak ke yang tak tau apa benda APC tu. Ianya tak lain dan tak bukan singkatan pada Anugerah Perkhidmatan Cemerlang. 

So..
faham2 la camne sibuknya ciktie 2/3 menjak ni. sibuk kat sini tidaklah sama cam sibuknya kat kolumpo dulu. apa-apun dua-dua keadaanya ciktie suka. cuma tang mai kalutnya tu je perlukan sedikit kesabaran tuk pastikan sesuatu yang kita kerjakan tu menjadi apa yang kita nak.. Nanti bila2 free ciktie tunjuk ya camner persiapan tu kat sini.

tak sampai 15 minit je lagi sebelum berakhirnya kerjaan ciktie hari ni. dalam masa kecederaan ni lak nak update COLK ni. faham2 la apa kan jadi kan. typing error tu biasa..nak2 format huruf besar huruf kecil semua lari ke tepi..tengah bagai haha. 


so, nilah hasilnya yang tak seberapa...





Hello hello

by on 16:48
Assalamualaikum wbt uools apa khabar?? sihat ke.. camne sekarang? cam makin bam..bam je hehe alhamdulillah nampak cam makin sihat tu. t...