Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Harum sangat losyen ciktie

Baru dapat sapu losyen dekat tangan.
Nak sapu dekat rumah pagi tadi tak sempat, berkejar2 nak mai office katakan hikhik. Semerbak baunya sampai satu office boleh bau. Sengaja ciktie simpan kat office 1 untuk masa2 camni la.


Kat rumah dah ada sebenarnya losyen camni tapi saiz kecil dari yang ni la. Ciktie memang suka sangat gan bau losyen ni. Cam sedap..cam best. Alahh sape yang biasa guna losyen camni taulah baunya camner. Harga losyen ni pun takda lah mahal..tak sampai rm 10.00 pun. Sebelum ciktie terpikat gan bau losyen ni, sebenarnya ciktie memang dah terpikat dah gan brand ni. masa tu ciktie suka sangat gan lavendar tu. cam best je baunya tapi sekarang dah kurang la. 








Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon