Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Cuti Panjang Sepanjang Tahun 2016

Oowahh lamanya cuti umum tuk tahun depan.
Macam ni cuti tahun ciktie tahun depan kan lebih jimat la banding tahun ni. Sebabnya tak lain tak bukan sebabnya ciktie dah ada kat kampung.


 Dah kerja kat sini dah. Alhamdulillah, syukur sangat2. Untung banyak tau bila ciktie dah dapat balik dan kerja kat sini. Antaranya ciktie dah boleh drive sendiri kereta kesayangan ciktie ni .. Dah tak perlu sewa rumah or bilik dah sebab office dekat. Cuma tang belanja makan / minum je ciktie kurang boleh bajet. Tah la..cam budak2 lak bila rumah dekat pasaraya hikhik..


Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

wahh bestnyer dh dpt keje dekat kampong pulakk., hehe2

Balas delete
avatar

Wah..tak perlu ambik cuti dah cik tie lepas nie..
Untung

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon