Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

GA Pertama untuk bulan ni. Dah hujung2 baru perasan rupanya Mek Zumbie buat GA ni.


Secara ringkasnya ciktie suka dengan blog Mek Zumbie ni
Nampak simple gan warna putih..tambah ceria dan menarik gan sedikit kombinasi warna pink, biru dan oren cair betul ke warnanya ni. belasah je la Mek Zumbie ya. dekat2 dah tu colournya tu kan :> Entry kat dalam tu pun jelas dan senang  di nak baca.

 Tarikh tutup
31 Oktober 2015 (Sabtu - 12malam)





Baca juga:

10 Readers ♥

avatar

Hahaha hello :) Btw Thanks sebab join GA MZ ni :) Done follow back & all the best to you :)

Balas delete
avatar

good luck
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Tinggal kurang 24 jam lagi berakhirnya Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000. Moh kita join
Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

Balas delete
avatar

Singgah BW kat sini
Selamat bergiveaway (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

Balas delete
avatar

Tahniah awak menang ! Tak percaya ??? Check sini http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/yang-sebenar-senarai-pemenang-oktober.html

Balas delete
avatar

Dah ada keputusan kan dik...dah semak ke..

Balas delete
avatar

Good luck!!


www.yanieyusuf.com

Balas delete
avatar

Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang.

Balas delete
avatar

terima kasih. nanti ciktie singgah ya

Balas delete
avatar

dah semak dah..

Balas delete
avatar

Dah percaya dah

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon