Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

kenapa gan perasaanku ni

Masih menunggu teksi nak pergi airport.. hujan lebat pulak time-time camni. Nak redah kuyup je ciktie rasa ni. Tapi tak pa la maybe sat-sat lagi ok dah kot. 

Tak sempat jugak jumpa chif ni..walaupun dah bagi maklumat yang diperlukan tadi. Nak buat macamane..masa tak cukup katakan.

Hmmm..tak jumpa jugak gan dia ni. Walaupun sebenarnya tak mengharap tapi bila sesekali terlintas di fikiran hmmm.. lagi-lagi orang duk certa pasal dia. Aduii la.. pelik lak ciktie rasa. Dah cuba tuk buang dia tapi ada je orang sekeliling ni duk bercerita tentang dia. Dia baik la..ramai peminat la..dia putih la..macam-macammm laaa. ciktie nak sangat jumpa dia. Tapiiii nak ke dia jumpa ciktie.. Ciktie doakan dia sentiasa sukses dalam pa jua bidang dan semoga happy selalu cam sebelum kami kenal.


Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon