Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Permohonan Menduduki Peperiksaan Skim Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 (PSL)

Tahun sebelum ni dah ambil. Tahun lepas pun dah ambil. Tahun ni insyaAllah ambil lagi. Harap-harap tahun ni lulus la. Dah lama sangat paper ni tak lulus. Nak kata senang memang bukan senang la kalau tak lulus camni kan..kan.. hikhik

So, korang yang nak duduki exam KPSL atau nak tengok soalan tu boleh la mohon untuk duduki exam KPSL tahun ni. Mana tau kot-kot korang lulus ke paper ni. Mohon kat sini tau nanti kita sama-sama dudukinya, okay.

https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/

Baca juga:

6 Readers ♥

avatar

in sha allah..tahun ni lulus...

Balas delete
avatar

Insya Allah....semoga berjaya nanti

Balas delete
avatar

http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Balas delete
avatar

anda telah di tag

http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Balas delete
avatar

anda telah di tag

http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Balas delete
avatar

insyaAllah.. all the best! :D

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon