Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Firstday and firsttime

Alhamdulillah, esok cik tie boleh rest kat sini lagi. Tak perlu sibuk-sibuk masuk office cam pagi tadi. Siang tadi dah pergi jengah office baru. Gayat pula apabila sesekali melihat pandangan dari tingkat atas. nak-nak tangga dia camtu, risau takut terjatuh hikhik..

Hmm kira firstday la juga tadi tu kan?? walaupun cik tie balik awal hehe..
ok !! dah tau dah serba sikit skop kerjanya kat sini..
tak ada la teruk mana kalau nak dibandingkan dengan HQ. 

HQ memang sibuk tapi yang sibuk tu lah yang cik tie suka sebenarnya...
nak-nak post cik tie tu sekarang tak ada pegawai atasnya. apa-apa kena berhubung terus gan bos besar. 
tapi kekadang tu kesian juga tengok pegawai yang terpaksa backup kerja ex-boss cik tie ni.
tak pasal-pasal diorang yang kena..

Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

OH DAH LAPOR DIRI YER.. tahniah yer..
eh kenapa esok tak yah masuk office?.. tak faham ni..

Balas delete
avatar

jengguk menjengguk

jemput singgah ke blog saya
http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon