Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Lagi 2 minggu

Lagi 2 minggu bulan ni kan berakhir. Lagi 2 minggu juga cik tie kat sini. Pasni cik tie dah tak perlu lagi berulang alik mai kolumpo dah. Yea yeaaaa tapi dalam suka-suka ni terdetik juga rasa sedih nak tinggalkan kolumpo ni. nak tinggalkan HQ.. nak tinggalkan kawan-kawan.. nak kena tinggalkan semua kenangan kat sini. Susah perit kat sini bersama-sama housemate..officemate yang telah banyak membantu. Masa susah mahupun senang. Thanks for everything.
Macam tak percaya pula bila diingatkan balik. Time excited gile nak posting hari tu tak dapat tapi sekarang time tak cukup tangan nak pulun hehe. Alhamdulillah, syukur.. Tapi risau juga hati kecil cik tie ni, cam tak cukup masa je 2 minggu ni. Penganti  cik tie pun dah ada. So, harapnya tak jadi hal sangat la, insyaAllah. Cuma penganti ex-boss cik tie je yang belum masuk lagi. Siapalah agaknya pegawai yang bernasib baik mengisi kekosongan tu, ya?? Tak sabar sebenarnya cik tie nak jumpa dia tapi dah namanya bukan rezeki cik tie nak jumpa dia dulu kan..kan *-*

So, kepada penganti cik tie, selamat datang ke CP. Kerja elok2 tau dan jangan terlebih main. Kautlah kepercayaan orang sebanyak yang boleh tapi jangan sesekali hancurkan ia.. sebabnya bukan semua orang mampu memberi peluang ke-2 untuk kita.

Baca juga:

5 Readers ♥

avatar

Kak Aishah!!!! Tahniah dapar pindah balik kg.. Syoknya... Ni dah ada kat tempat baru ke?

Balas delete
avatar

Kak Aishah!!!! Tahniah dapar pindah balik kg.. Syoknya... Ni dah ada kat tempat baru ke?

Balas delete
avatar

@ros_reeza mekasih rose.. tadi dah pergi lapor diri tapi sy minta tangguh lagi. ada kerja kena siapkan dulu

Balas delete
avatar

@Ct Noraishahoh mintak tangguh.. lepastu balik KL semula ker?..

Balas delete
avatar

@ros_reeza aha rose.. ada kerja sikit lagi

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon