Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

4 hari 3 malam di Hotel Guest and Spa, Lukut, Negeri Sembilan

Sebenarnya cik tie nak sambung certa sikit lagi masa kursus yang dah masuk tahun lepas ni. Bab kursus, tak da hal. memang ok !! Cuma ada la part tu boring sikit. So, ni lah hasilnya kalau 2 hari 1 malam sesi kursus tu hihi.. cik tie ni memang pantang sikit kalau dapat pen gan kertas ni. Cam gatal je tangan ni *-*



Apa macam?? Kreatif tak cik tie hikhik..
Yang ni pula cik tie nak share antara menu yang jadi santapan cik tie gan roomate sepanjang kat sana. Yang penting ada udang. Terubat la juga rasa nak balik kampung tapi yang tahan sambal nasi lemak tu pedas.  Keseluruhannya Cik tie puas hati walaupun masakan tuk makan malam tu cam tak cukup garam. Mungkin untuk giliran malam, tukang masaknya bukan jenis pemasim orangnya.



Bab lock pintu bilik je, cik tie xpuas hati sikit. Ontime sangat inactive kad tu. Baru naik nak ambil beg. Kad dah k.o terpaksa turun ke kaunter nak aktifkan balik. Kalau ya pun, tunggu la cik tie gan kekawan ni serahkan kad tu dulu.


Hmmmm hmm.. dah cik tie nak belanja gambar je la ni dulu. Memang tak da buah tangan lain dah dari Lukut ni sebenarnya. 














Baca juga:

7 Readers ♥

avatar

wah syoknya berkursus kat luar.. rindu zaman masa kat MINDEF dulu..kursus merata. hihi kat sini, semua kursus dalaman je..

Balas delete
avatar

hurm...byk makan ek.. 4 hari 3 malam tu.. kenyanggg... pastu ade rasa ngantuk tak....?? heeee~~

Balas delete
avatar

@ros_reeza hehe..nasib baik kat sini bukan keseluruhan kursus kat dalam ni je. jom la rose masuk MinDef balik hikhik

Balas delete
avatar

@Mila Hilas rujuk http://www.theguesthotelpd.com/index.html

Balas delete
avatar

makanan nampak sedap...menarik

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon