Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Lemon Madu di Restoran Sukand’s Food, Port Dickson, Negeri Sembilan

Restoran Sukand’s Food, Port Dickson

Ni pun first time minum.. sedap juga rasanya. Tengok bff order, nak juga rasa. Tapi tak kan nak share air dia kan..tak best la. So, order je sama cam dia. Bakso gan jus lemon madu.

Restoran Sukand’s Food, Port Dickson

Besar2  fish ball kedai ni. Sambal die pun mak aiii memang pedas. Orang suka pedas memang suka laaa.. Tengok bff selamba je makan, cuit la sikit nak cuba. Apapun memang best walaupun pedas.  kat kedai tu macam-macam ada, bukan bakso je. Ada juga mee kari, my favorite tu dan banyak lagi la.. So, pada uolls yang datang Port Dickson, jangan lupa singgah makan di Restoran Sukand's Food di alamat No.62, Jalan Bandar, 71000, Port Dickson, Negeri Sembilan




Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon