Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Hari Bumi

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan selamat pagi uols :)
 hehe suka sangat :) sebabnya mood nak masuk office dah sampai
semalam dah dapat balik awal :) sape tak happy kan??

Tau tak ada apa gan hari ni- tanggal 22 April !!
Yes, betul..
Hari Bumi Sedunia 


jom la uols, kita pakat-pakat bagi sokongan pada bumi kita ni
encik google pun tak terkecuali tau !!
tak caya tengok ni..




 






Baca juga:

4 Readers ♥

avatar

salam perkenalan ..jemput singgah ke blog http://fynazshamz.blogspot.com

Balas delete
avatar

Ooh hari bumi ke semalam. Akak tak perasan pun. Dasyatnya... alahai

Balas delete
avatar

Erk..tak tahu menahu pun...ngee

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon