Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Gajiku Untuk Mu

Selamat Tengahari Uolsss

Tak sempat nak post entry ni pagi tadi tapi tak apa..tengahari pun tengahari la. Pagi-pagi tadi dah trasfer segala duit. dah tranfer duit tuk ma..dah bayar bil..bayar sewa bilik..bayar segala yuran office..just tinggal lagi duit kereta. Orang dah gaji, kan hihihi

Dah jadi satu kebiasaan..boleh kata dah rutin bila tiba hari gaji asal gaji pas settle yang tu barulah segala balance nya itu jadi milik sendiri. Alhamdulillah, walaupun tak banyak. Cukup tuk belanja makan,  minum, pakai segala untukku.

Sebenarnya dari mula dapat pegang duit sendiri lagi, duit gaji kan asing siap-siap tuk my mother.Walaupun tak banyak cam uols apatah lagi beliau tak pernah meminta tapi diri ni rasa cam bangga la. Dapat hulur sikit duit dari gaji bulan-bulan. Rasa cam berbesar hati ada gak hihi cam dapat hadiah lak rasa. Suka hati beb !! 



Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon