Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Antara Klinik & Office??

Still kat depan pc..pc yang selalu updated blog tapi kali ni tah la..terasa cam menghitung setiap detik dan masa pula. Bila big boss nak masuk office ni. Kepala ni terasa nak rest je. nak baring..nak lelap cam penat je tapi memang penat pun walaupun semalam, masa banyak di habiskan gan tidur !! baik punya perangai :( tadi pun kelam-kabut nak mai office hanya sebab teksi susah nak dapat ! Arrhh geram betul gan pakcik-pakcik teksi pagi ni, tau.. tak pasal-pasal terasa hati gan big boss pagi-pagi huhuh

Tapi rasanya, inilah pilihan paling tepat tuk hari ni. Antara klinik gan office ! Last-last pilih office sebabnya masa bertindang antara klinik gan meting pagi ni. Hajat dihati..hajat di hati tak nak masuk office huhu. My boss terpaksa di tahan kat wad kat Ampang. Tengahari semalam masuk wad tapi kalau tiada apa-apa maybe petang esok dah boleh keluar. Harapnya beliau dan kandungan tiada apa-apa, aamiin

Rupanya dari malam tadi lagi, big boss dah ingatkan tuk siapkan folder meting. Pagi tadi dalam pukul 5 kot baru sedar..terus mesej ex-housemate nak tau klinik kat tingkat bawah buka pukul berapa. Jam 9 ! Naper la lewat sangat diorang buka ni :(  Meting pun pukul 9.

Sampai je office housemate tolong hantarkan, cepat-cepat berkejar ke tingkat 2- nak print A3. Dah siap terus naik office - siapkan folder.. 








Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

Alahai.. siannya akak..

Balas delete
avatar

tapi cian lagi kat ex-boss rose ni.. kena tahan kat wad pun still wat keja juga

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon