Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Giveaway 5 Hari je

Selamat pagi !!
hari ni sebelum baru satu kerja settle. Settle tapi tak sepenuhnya. Tunggu boss besar sign then baru settle betul-betul kalau tak still surat tu patah balik ke sini kena buat pindaan. Apapun semoga surat tu 'pas' :>

Ok sebelum buat kerja lain..nak celah GA ni dulu. Dah 2/3 hari tak jengah sini...tak sempat ummm ok, apa-apa join GA ni dulu..cam menarik lak time singgah blog Syuhada Salleh tadi. 
so, ni la GA yang dah join tu :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/02/giveaway-5-hari-je.html

dan ni lah hadiahnya :)



Baca juga:

8 Readers ♥

avatar

nuffnang saya punye status still glitterati lg..pe pun malas dah nak guna nuff..hasil sikit je.kalo guna iklan h12 media ne byk..baru 2 hari psg iklan dah dpt 4usd :)

Balas delete
avatar

wahh..nk buat juga la camtu :)

Balas delete
avatar

comelnye hadiah tu
Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
Menawarkan hadiah:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon