Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Calendar Bergambar Sendiri !!

Semalam dalam duk sibuk kira perjawatan.  
Officemate bagi surat
Mak aaaiii besarnya sampul.. 20x18 tak silap saiznya 
tah dari sape yang hantar. 
Tarikh hantar 25hb..petang semalam terima dari Bahagian Pos.


Rupanya dari wani or Syazwani Mazlan
Thank You !! Saya suka..saya suka..
sebenarnya ni adalah calendar percuma darinya tuk 
semua blogger yang join contest calendar 2014 yang lalu. 


Tak sangka die tunaikan juga hajat nak dapatkan calendar bergambar sendiri sebabnya dah lepas daripada tarikh yang diberi tuk hantar alamat kepadanya..lepas dua tiga hari baru boleh on blog. Tu yang baru tau :) 

blog..blog juga kan tapi kerja tetap kerja :)
periuk nasi sendiri harus dijaga juga
 


Baca juga:

6 Readers ♥

avatar

Wah.. terus bersemangat bila dapat kalendar yg ada muka sendiri ya. Nampak cantik ja..

Balas delete
avatar

wahhhhh meriahlah ofis uols ada kalendar muka uols tu hehehehe

Balas delete
avatar

wah..wah.. dapat calendar ada muka sendiri :0 hari hari mesti kena tengok ni. hihihi

Balas delete
avatar

bagus ayat tu.. blogt blog jugak periuk nasi sendiri harus dijaga.

terbaik!!!!

Balas delete
avatar

Wah syoknyaaa dapat kalendar muka sendiri, hihi.

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon