Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Randy Rangalila



Malam selasa lepas dah last episode ni. Mood malam tu pun masih terbawa-bawa sampai sekarang. Heronya Randy Rangalila dan Heroinnya pula Nora Danish !!


Memula tengok si Randy berlakon dah lupa certa apa pastu tengok lagi dalam cinta melodi…Biar mimpi sampai ke bintang dan banyak lagi. Kekadang walaupun certa tu tak berapa nak best pun layan juga sebabnya hahaha dah terang-terang suka gan heronya tu.


Tengok die malam tadi mak aiii senyum je kita ni dibuatnya.. Sebenarnya certa ni malam tadi pun ada juga beberapa kali ter’mis’ hehe tak sempat nak kejar dah. Rasanya sebelum Masterchef Malaysia All-Stars bersiaran certa ni bersiaran dari jam 9.30 malam tapi tuk memberi peluang kepada program masakan tu bersiaran dulu ianya di tunda ke jam 10 malam. So, tunggu je la sambil-sambil layan program masakan tu :)


Kalau tengokkan biodata si Randy ni..muda sangat lagi orangnya tu..baru berusia 23 tahun. Mak aiii.. hensomnya die, kan ?? 


Baca juga:

1 Readers ♥

avatar

hahaha..nampak lah minat kan randy .. ye dakk . hihi:)

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon