Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Burger Bakar Punya Pasal

hmmm..semata mata orang tu promok nak makan burger bakar kat seksyen 2 Wangsa Maju malam tu. sampai terbabas masuk perumahan dekat area Hat Mizan. last sekali sampai gak.. boleh tahan gak..bosar. Tak caya leh try pi sana. Dagingnya pun tebal. sib baik tak ambik special kalau tak hehe..yang single tu pun tak terhabis nak makan.


Harganya pun ok, tuk satu set burger bakar-daging (biasa) adalah RM11.50 yang biasa termasuk air dan tuk set special ayam RM13.50 termasuk air. 




 

Tapi kekadang terfikir gak, apa yang istimewanya burger bakar ni ! daging memang betul tebal tapi rasanya cam sama je gan burger biasa.


Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon