Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Segmen Ayu: UPSR oh UPSR

Selamat tengahari semua. Dah makan tengahari belum? Hari ini terpaksa makan sorang-sorang officemate da yang puasa ganti a.k.a sunat hari isnin, balik rumah dan tak kurang gak yang tak tau nak makan apa hehe.. tapi memang betul tak tau nak makan apa pun, nasi campur udah habis. Sib baik da nasi ayam..sedap tak sedap belakang kira yang penting perutku harus diisi hihihi

Okaylah tak nak pening-pening. sekarang nak join segmen cikgu ayu. tahun ini beliau kena jaga budak exam UPSR. Cepatnya masa berlalu, sedar-sedar dah nak exam UPSR, pasni PMR lak then SPM penentu hala tuju adik-adik kita semua tu selepas itu. Apa pun gud luck kepada adik-adik yang bakal menduduki UPSR bermula esok, 10 hingga 12 September 2013. All the best !! 


 Jawapan :

1. 1996
2. 2C 2D kot hahaha
3. Matematik

Segmen ini berakhir pada 13 September 2013 - 10 malam
 

Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

Balas delete
avatar

dri segmen yg sama..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

Balas delete
avatar

slamat bersegmenn ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon