Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Persiapan Menyambut Hari Raya CP' 2013

Masih lagi bercuti kat kampung, malam nanti baru otw balik KL. Plan asal hari ini dah masuk kerja tapi  da masalah sikit kat sini..plan asal batal ! Inshaa Allah, tiada aral melintang esok masuk kerja. Tapi cam biasa mesti pening hahahaha

Alhamdulillah, cuaca tengahari ni pun terang. Gan angin sepoi-sepoi bahasa. Bunyi burung sesekali ayam dan kambing bersahutan hihihi nikmatnya berada kat kampung. bilakah agaknya dapat posting yae?? :) Dapat berkumpul adik-beradik, gaduh dan bertekak cam dulu-dulu. Seronoknya !! pa kata kita sesama berangan hihihi tak salah kan nak berangan..mane tau ianya menjadi kenyataan dan siapa tau Dia mengizinkan :)

seronok lak melihat picture semasa membuat persiapan tuk menyambut hari raya peringkat Cawangan hari tu, Macam-macam gaya ada tak kurang gak nak testing gayakan mekap hihihi tapi time deko-deko koridor kat luar tu lagi best. Gan nak keluarkan sofa yang berat tu lagi hihi memang tak boleh blah betul, sorang tukang angkat dan sorang lagi tukang tarik. Dua-dua kurus dan yang paling penting, ianya hasil kerja kaum perempuan. Bukan tak nak minta tolong kaum lelaki  tapi memandangkan memasing dah da kerja sendiri. Sendiri bikin..kan tak siap lak asyik harap gan orang je kan..kan...lagi cepat dan tak memerlukan banyak masa, betul idak hihi. Udah la nak share je picture dalam hp ni, tak nak bikin panjang-panjang dah

Sesi pasang ketupat by Kdr Hazila

Lap jangan tak lap

Apa yang terjadi kepada lampu pelita itu seterusnya??


Ramainya nak deko meja

Bukti khas sofa dibawa keluar

tauke ketupat

Lampu pelita
sesi memasang lampu kelip-kelip
bersemangat waja !

picture tak jadi bikin kad raya CP 


wajah kesedihan kena paksa bergambar

pict ni cantik tapi blur huhu

Aksi yang di tunggu-tunggu hahaha...



Dan inilah hasilnya

\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
 




Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

aik, orang lain make up, last2 penyudahnya gambar orang lain.. :)

Balas delete
avatar

aik?? awat yg last org lain?? ha3..btw nmpak meriah je =) gmbar makanan xde ke?? ho3

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon