Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Giveway Saya Nak Teddy Bear By Farisha


Syarat :-
1) Follow blog Diari Sedetik Lebih Farisha
2) Warganegara Malaysia + Tinggal di Malaysia
3) Mempunyai Blog 
4) Buat entry bertajuk :  "GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"
5) Copy link yang disediakan dibawah ini dalam ruangan html -credit mia liana


Baca juga:

22 Readers ♥

avatar

Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

Balas delete
avatar

Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

Balas delete
avatar

wh bestnya kalau dpt bear, gudluck ye :)

Balas delete
avatar

selamat bergiveaway.. good luck.. ;)

Balas delete
avatar

Salam perkenalan dan good luck...

Jemput join GA saya jgak....

http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

Balas delete
avatar

Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
Nice one. Good luck ya tuan blog!

Jemput singgah blog alieff:
MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Balas delete
avatar

Salam perkenalan dan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

Balas delete
avatar

goodluck :) dari GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Balas delete
avatar

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Balas delete
avatar

Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

Balas delete
avatar

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Balas delete
avatar

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Balas delete
avatar

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Balas delete
avatar

dari GA yang sama :)

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Balas delete
avatar

Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besaq tu. Aamiin :)

Balas delete
avatar

singgah dari segmen yg sama..

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Balas delete
avatar

Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Good Luck yew ;-)

Balas delete
avatar

Hi . Goodluck untuk esok taw :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Balas delete
avatar

Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon