Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Bedak Tanaka

hmmm..sebuk je bedak tanaka mesti terbayangkan Nora Danish. Yalah die yang promok bedak ni memula, kan. Dan sekarang sana sini duk certa pasal bedak ni..boleh kata asal on je fb jarang nak jumpa certa lain hihi..tu wall sna la. Wall korang tak tau la hehe..


dan disebabkan itu jualah, cecewahhh terdetik di hati kecilku ini tuk mendapatkannya. Hajat itu tercapai juga apabila menjengah gerai kat foyer MinDef ni. Banyak betul produk penjagaan diri kat bawah ni. Macam-macam ada.. rasanya lagi banyak dari tahun sebelumnya kot. Gerai kuih raya jangan dicerta la..memang ada tapi tak sebanyak sebelum ini hehe terbalik lak. Ya ke terbalik?? Orang nak beraya mestilah nak lawa-lawa kan. Apa da.. lagipun harganya pun lebih kurang RM 15 - RM 20. kalau ikutkan bedak tu ada 2 perisa, satu lemon dan satu rose. So, mestilah lemon jadi pilihan gan baunya yang lebih fresh banding rose hehe


Sebenarnya bedak tanaka tu, dah hampir dua minggu kot bedak tu tersimpan elok atas almari. Dan malam tadi, ianya secara rasmi diguna hik..hik.. itupun sebab housemate yang bagitau cara menggunakannya. Bertuah betul kan. beli tapi lupa nak tanya cara menggunakannya :) Mekasih Cik Ain susah-susah google semalam hehe. Caranya pun senang je..buat cam pakai bedak sejuk time kat kampung dulu-dulu hehe. bezanya ia tak kan tertepek putih :>


Picture ni semua adalah dari tangkapan En.Google..picture sebenar kurang jelas. Biasalah kan, guna hp hihik


Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon