Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Buah Tangan Dari Vietnam

Hehehe..kali ini just nak share buah tangan dari Vietnam je. Buah tangan hasil kiriman kepada orang yang berkunjung ke sana :> Nak tunggu kita yang pergi sana, tak tau bila lagi. So, ambil je la kesempatan diorang yang pergi sana, betul tak? hehe jangan marah yae.. 

Cenderamata Khas dari Airport Vietnam 
 
Kalau ikutkan memang da lagi barang nak di pesan tapi tak boleh la lebih-lebih. kasihan lak gan orang yang berkunjung ke sana. Diorang pergi sana pun bukannya nak shooping sangat pun. kalau da yang pergi nak shooping pun, list diorang pun dah panjang. Ni pun alhamdulillah, nasib baik dapat. Kalau ikutkan dapat kirim satu barang je tapi sebab nak jugak hehe..ngada betul kan :> 



thnks Cik Wan !! 
Cantik telekung ni. Dapatlah guna telekung baru puasa nanti :> kain ni pun cantik gak..pink colour lagi.

Kain Sutera Vietnam




Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

cantik kain tu :) buat baju raya, sempat ke?.. hihihi

Balas delete
avatar

cantik...cepat jahit wat bj raya..ehe

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon