Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

I-City


Akhirnya sampai juga kat sini. Besar betul tempat tu. Tak larat nak angkat kaki pun ada gak nak-nak kaki tak ok lagi. Terjatuh dari tangga. Camne leh jatuh pun tak tau la. Ingat anak tangga last sekali dah tapi hahaha..sekali terduduk terus. Mak aiii..sakit betul.


Tak sangka juga dapat pergi malam tu. Ingat kan pergi Shah Alam nak lepak-lepak je semua housemate ada program lak minggu ni. Nak balik kampung tak boleh lak,dah janji gan orang. Nak-nak orang dah bagi kerja minggu lepas. Tak siap tak seronok lak nak balik kampung hehe tak nak poning-poning pikir kerja kat sana je.  Esok dah start cuti. Seronoknya!! Malam nanti bertolak. Doakan semoga semuanya berjalan lancar yae :>


Ramai gak la orang kat sana malam tu. Maybe ambil kesempatan sempena cuti sekolah kot. Banyak gak la permainan kat dalam tu tapi tuk yang berumur 12 tahun ke atas la. Yang berumur bawah tu terhad sikit. Just naik apa ke namanya tu cam roller coster gak la gan anak sepupu malam tu. Mak saudaranya minta jaga anak buahnya kejap.. ok gak la hahaha
 




   

 







Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

best gak sekali sekala ke sana kan.. Ros pun dah pernah g dulu... eh, ni dah kat kampung ke?...

Balas delete
avatar

best gak sekali sekala ke sana kan.. Ros pun dah pernah g dulu... eh, ni dah kat kampung ke?...

Balas delete
avatar

aksi kamu di pijak mamoth tu sangat best la...

kalau le kena pijak betul betul cam no eh?

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon