Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Putera Sulung Irma - Redza Syah Irfhan


 Hehe..dah terlambat ke kalau nak ucapkan tahniah pada pasangan ini gan kehadiran orang baru (baby boy) dalam hidup mereka?? Majlis cukur jambul pun dah lepas tapi... tak kisah la nak ucapkan tahniah jugak :) Baby diorang ini selamat dilahirkan pada Hari Jumaat, 29 Mac 2013 bersamaan gan 18 Jamadiul Awal 1434, 8.51a.m bertempat di Prince Court Medical Centre dengan berat 3.93 kg. Berat gak tu..

Jelas terpancar kegembiraan di wajah pasangan ini dengan kehadiran si kecil ini..tak caya cu tengok picture kat bawah ni. 

 


Semoga si kecil ini akan membesar menjadi anak yang soleh di bawah didikan kedua ibubapanya. Aamin.. Besar nanti mesti hensem macam si ayah kan. Hehehe


Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon