Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Blogku bukan blogmu

Alhamdulillah, Jumaat datang lagi. Tapi hari ini hanya belajar camner nak cantik dan kemaskan lagi blog ni je. Ok la sikit dari sebelum ini kot hebe jangan ianya slow pula dah la kan. Tapi nak slow pa certa pun apa sangat kat dalam ini. Tengok blog orang lain sweet je tapi blog kita tah apa-apa. Tu yang terpinar mata baca tutorial blogger lain. Boleh kata semua blog on dan tengoklah hasilnya sekarang.Kemas tak??

nasib baik tutorial yang ikut semalam dan hari ini senang faham. Mudah je la jadinya. Antara blog tutorial yang berjasa itu adalah :-

Sib baik juga hari ini rehat lama sikit, dapat la layan blog ni lama sikit kalau tak sakit sikit la berkejar sana-sini. nak makan, nak solat, orang panggil, orang minta tolong tak kurang gak nak kacau orang hik..hik.. tapi ni pun belum pergi solat lagi. Jak lagi dah kena sambung buat 5S balik. Malasnya rasa huhu. Ada sesape boleh tolong tak?? Tolong buat minit je hehe boleh lak minta orang buatkan tu. 

Sebenarnya ada beberapa blog tutorial lagi yang dah singgah tadi tapi tapi tak sempat nak coret kan sini. jam dah 3 lebih kena stop dulu. Pergi solat jak.

Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon