Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Tag: 25 random facts about me

hurmmm..sebenarnya kiter telah ditag oleh Asmar Arafad !! Dah dekat sebulan baru sekarang nak baru perasan. Apa da..ni pun kira sesi bayar hutang 'tag' juga la kan hehe. Sebelum tu jom baca pesanan penaja dulu.
"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

 Faham dah kan? So, jom kita mula 

  1.  Ada 5 orang adik-beradik. Sorang kakak dan 3 orang adik (2 perempuan dan sorang lelaki).
  2. seorang yang mementingkan keluarga 
  3. pernah keja kat jerantut sebelum datang kl
  4. tak berniat nak sambung belajar kat U
  5. sukakan sesuatu yang kecil dan cute tapi biasanya yang kecil tu dah mesti sweet dan cute kan hahaha
  6. suka baca novel tapi tak suka beli 
  7. orang kota bharu
  8. seorang perempuan
  9. tak pro memasak tapi boleh la sikit-sikit
  10. ada kereta tapi tak boleh drive hahaha
  11. pernah beli sekali je hp selebihnya main sistem bata gan family
  12. mood tak ok suka mendiamkan diri
  13. sukakan suasana kampung yang tenang dan damai
  14. impikan suasana zaman kecil-kecil.
  15. tak suka orang bercakap besar apatah lagi berlagak
  16. lebih banyak memendam dari meluah
  17. tak suka orang mungkir janji. Sape-sape pun sama kan??
  18. takut gan ulat. Tak tau la takut or pa tapi yang nyata memang tak suka la beb
  19. suka warna hijau, biru dan putih
  20. minat Lisa Surihani, Rani Mukerji, Preity Zinta
  21. teringin nak beli rumah sendiri
  22. suka snap picture. Tapi bukan gambar aku apatah orang ambil picture aku hehe
  23. tak suka orang merokok depan aku.
  24. teringin nak terokai dasar alam terutamanya dasar laut dan hutan daki gunung haha bolehkah??
  25. Ok yang ni last kan? kiteru sayang semua kawan-kawan kiter dan sangat menghargai followers kiter 

Wahhhh cukup jelas 25 fakta about my self. Now, time to tag. harap-harap blogger yang kena tag dapat la juga kiter tau your 25 fact about your self. mekasih :)


Yang Kena tag adalah ...

    Baca juga:

    12 Readers ♥

    avatar

    suka yg nmbr 11 tu.. hehheeh

    Balas delete
    avatar

    jangan lupa certakan 25 fact about you ok hehe

    Balas delete
    avatar

    Hadushh . dush dush dush *lempang diri sendiri* . Nampak nama saye kat situ >.<

    Balas delete
    avatar

    Sudah ! :) http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/amy-hana-with-25-facts.html

    Balas delete
    avatar

    sama la ngan momoy. momoy suka memendam dari meluah

    Balas delete
    avatar

    Kak Aishah, Saya dah buat dah ni aritu.. Kira aci la ye.. tak yah buat dah la ek.. hihihi..

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

    p/s: bestnya tak payah beli hp, wat sistem barter je :)

    Balas delete
    avatar

    yang no. 10 tu macam saya dulu..beli kereta dah 2 tahun tapi tahun ketiga baru beranikan diri nak drive..huhu..lunyai da laki kerja kan

    Balas delete
    avatar

    Orang Jerantut datang berkunjung.. Masa kerja di Jerantut dulu Noraishah tinggal di mana?

    Balas delete
    avatar

    @Nor Salmi : dulu kja kat sekolah asrama tp dah lupa nama sekolah tu. yang pasti ianya dekat2 area stesen keretapi :)
    @ros_reeza : aha..kira aci la hehe

    Balas delete
    avatar

    kena tag lagi..hihi
    tapi ciksu dah buat kira guna yg lama la ye..aci ye :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

    Balas delete
    avatar

    Wah rajin fikir 25 facts ni, hahahaha... Samalah kalau takde mood duduk diam lagi baik. hehehe

    Balas delete

    .Assalamualaikum.
    .Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
    SATU pun jadi lah ! hehe.

    Emoticon