Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Kak ina Posting !


Sedihnya..housemate kiter dah posting balik kampung, balik JB !! 2 hari yang lalu die dapat surat tu. sedihnya rasa cam nangis je ish..ish.. tak ada la dah tak ader geng la kita nak jejalan, tengok certa dan bergosip bagai huhu.. Tak sangka secepat ini rezki die.  Apply tak lama then hari ini, 15hb bersamaan 26 Ramadhan dah lapor diri kat sana. Orang lain yang apply lama pun belum tentu dapat  lagi. Bertuahnya, walaupun posting dalam keadaan kelam kabut.

Alhamdulillah, syukur!! sedih memang sedih tapi tumpang gembira gak (bukan pasal die keluar rumah ok). sebabnya impian die tuk balik kg seterusnya kerja kat sana di makbulkan Allah Taala. Orang kata dah rezki tapi bagi kita kalau betul niat kita tu betul insyallah, Allah Taala akan mempermudahkan. Hujan emas di tempat orang, hujan emas di tempat sendiri. Baik lagi tempat sendiri. walaupun die da gtaw kat  sana tak sama cam KL ni yang ada macam-macam (yae x..xtaw la..sebabnya kiter xsampai JB lagi setakat Kulai tu boleh la itu pun sebab ikut die balik kg heheh..) tapi bila mengenangkan ibu yang keseorangan  (Waaarr..ni yang buat nak balik kg jugak ni) dan atas dasar tanggungjawab. Semua benda-benda tu dah tak penting.  Kena pula die je yang masih single bingle,  adik dan kakak yang lain sudah mempunyai keluarga sendiri.

Tak apa la, kita redha je la. Lagipun jarak kl-jb tak la cam jarak kl-kb. Esok2 dapat jumpa lagi. Apa pun good luck dan take care pada housemate kita sorang ni. Moga cepat-cepat bertemu jodoh (jangan marah yae k.ina). Sedihnya!! Mesti kita rindu awak pasni..dah tak ader sape nak tolong masakan sambal best tu dah..tepaksalah masak sendiri dah arrrrr duss...

** selamat mengharungi kesibukkan dan suasana pat kerja yang baru. Peaceeee.. 

Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon